Vikendice

Staklene bašte za vikendice

Sistem staklenih bašti za vikendice Vaše omiljeno mjesto za odmor pretvara u moderno utočište u prirodi.

Vikendice u staklu

Vikendice u staklu

Mnogima je vikendica omiljeni životni prostor jer je namijenjen uživanju i odmoru. Svojim smještajem, najčešće u prirodi, vikendice su uvijek pružale savršeno mjesto za bijeg u prirodu i povezivanje čovjeka s prirodom. Prvenstveno, vikendice nisu imale estetiku kakvu imaju danas, te su izgledale manje luksuzno. Napretkom arhitekture vikendice postaju modernije, estetski ljepše i bivaju izraz životnog stila te iskoristive su na više načina.

Proširivanjem vikendice staklenom baštom, ne samo da dobivate na iskoristivom prostoru nego dobivate nezamjenjiv osjećaj “golog” boravka u prirodu. Tako za zimskih dana Vaša vikendica pruža nevjerojatan ugođaj bliskosti s prirodom. Iz svoje staklene bašte možete uživati u najljepšim čarima planine, gledajući bijelo prostranstvo koje izgleda više nego magično. Staklena bašta unosi svjetlost i toplotu u vikendicu i štiti od vremenskih nepogoda. Ljeti Vaša staklena bašta može biti zaštita od raznih kukaca, no svejedno mjesto za uživanje u suncu, povjetarcu i romantičnim zalascima.

Staklene bašte kao izraz kreativnosti

Staklene bašte kao izraz kreativnosti

Vaša vikendica, Vaš bijeg od umora i buke, može izgledati kako Vi želite. Ostakljenje vikendice možete sami osmisliti jer je sistem staklenih bašti prilagodljiv i vrlo jednostavan za montažu. Ovaj sistem na zahtijeva velike građevinske radove, te možete sa stručnim timom iznaći najbolja kreativna rješenja. Pretvorite svoju vikendicu u još savršenije mjesto u kojem uživate u prirodi i odmoru. Možete se ‘igrati’ staklom i osmišljavati razne načine ostakljivanja vikendice, koji će Vašoj vikendici podariti izgled kakav ste uvijek zamišljali.

 Idealno mjesto može biti još idealnije

Idealno mjesto može biti još idealnije

Vaše mjesto za odmor treba biti po Vašim mjerama i željama. Dodavanjem staklene bašte u vikendicu dobivate savršeno iskorišten prostor, posebne namjene. Staklena bašta štiti od vanjskih utjecaja te pruža nezamjenjiv pogled i dodir s prirodom. Ostakljivanjem vikendice, pružate svojoj vikendici moderniji, urbaniji izgled a sebi novu razinu uživanja u prirodi.

Vjerujemo da se vrlo lako možete zamisliti u svojoj staklenoj bašti u kasnim večernjim satima kako gledate zalazak sunca, zaštićeni od vanjskih utjecaja, okruženi prirodom. Ne maštajte, nego ostaklite svoju vikendicu i uživajte.

Za ljubitelje prirode staklena bašta u vikendici je savršen prostor za odmor i uživanje.

Ilije Garašanina 6

78 000 Banja Luka, RS

Bosna i Hercegovina

+387 51 372 400

+387 65 511 158

+387 66 600 303