Staklene bašte

Staklene bašte

Sistem staklenih bašti predstavlja ostakljeni dio prostora koji u vaš objekt, bilo stambeni ili komercijalni, donosi dio prirodnog okruženja.

Bašta zimi i ljeti

Bašta zimi i ljeti

Staklene bašte su estetski privlačne i iskoristive ljeti i zimi. Vremenom postaju sve popularnije po ugostiteljskim objektima, poslovnim prostorima ali i privatnim stambenim objektima. Zimi se pretvaraju u nevjerojatnu oazu uživanja jer iz toplog okruženja možete uživati u čaroliji zime. Ljeti su ugodno mjesto za odmor i uživanje u posljednjim zrakama sunca i pored toga, daju dodatnu prozračnost prostoru.

Njihova namjena je višestruka, osim estetske privlačnosti i funkcionalnosti, ove bašte proširuju prostor, ne samo vizualno. Idealno su rješenje za proširenje svih objekata. Izuzetno su otporne na različite vremenske uvjete i isplativa su dugotrajna investicija.

Biser moderne arhitekture

Biser moderne arhitekture

Sistem staklenih bašti je nezaobilazan trend u modernoj arhitekturi koji sve više i više zauzima prostora u modernim objektima. Osim što proširuju prostor, ovi sistemi daju moderan, pomalo futuristički izgled objektima, te djeluju privlačno. Posebno su zastupljeni u modernim ugostiteljskim objektima koji žele svojim gostima priuštiti što ljepši ugođaj.

Više od izvora dnevnog svjetla

Više od izvora dnevnog svjetla

Moderne staklene bašte se mogu prilagođavati Vašim željama i potrebama. Bašte su postale više od pukog izvora dnevnog svjetla, te stalnom prilagodbom i razvojem tehnologije a i arhitekture bašte dobivaju sve veći značaj i postaju dio namjenski rađenih objekata. Koristeći suvremene sisteme za proizvodnju staklenih bašti prostor dobiva maksimalnu akustičnu i toplotnu izolaciju te takve sisteme odlikuje dugoročnost i postojanost na svim vremenskim uvjetima.

Glavna preporuka stručnog tima za izradu staklenih bašti, da ako želite svoju staklenu baštu pretvoriti u zimski vrt za uživanje, staklenu baštu pozicionirate na jugozapadnu stranu u odnosu na postojeći objekt, jer je tada iskoristivost sunčeve energije najveća i najlakše se postiže ugodna temperatura tijekom cijele godine. To je samo jedan od primjera na koji način bašte mogu biti iskoristive. Materijali najboljeg kvaliteta i izvanredan dizajn garantiraju iznimnu trajnost elemenata i vrhunski estetski dojam.

Povežite svoj životni prostor s okolinom i uživajte u ljepoti svih godišnjih doba.

Ilije Garašanina 6

78 000 Banja Luka, RS

Bosna i Hercegovina

+387 51 372 400

+387 65 511 158

+387 66 600 303