Sistemi zastakljivanja

RMA Banja Luka

Mi smo ambiciozna firma koja se bavi ugradnjom i izgradnjom staklenih bašti, staklenih balkona i aluminijskih ograda i koja je kroz 13 godina rada, s preko 900 zadovoljnih klijenata, 3 500 odrađenih balkona i 1 500 odrađenih bašti, postala lider u ostakljivanju prostora.

RMA Banja Luka

Pružamo svoje usluge na
cijelom prostoru BiH

Kreativan i inovativan stručni tim koji kontinuirano radi na usvajanju novih znanja i drži korak s trendovima najmodernije arhitekture je razlog zbog kojeg RMA zauzima vodeću poziciju u izradi staklenih bašti, balkona i aluminijskih ograda.

Rado odgovaramo na sve ideje klijenata i ispunjavamo i najzahtjevnije izazove te se ne libimo ponuditi inovativna rješenja i ideje. Svoje usluge pružamo na području cijele Bosne i Hercegovine, te uvijek rado dolazimo na lokacije gradnje, uzimamo potrebne mjere, ispitujemo uvjete, pravimo planove i pratimo izvedbu cijelog procesa.

Dugogodišnje iskustvo našeg stručnog tima i veliki broj zadovoljnih klijenata najbolja su potvrda naše kvalitete i garancija našeg rada protkanog ljubavlju prema onome što radimo i zadovoljavajućim rješenjima želja naših klijenata kojima pružamo dio moderne arhitekture prilagođene njihovom prostoru.

RMA Banja Luka

Stakleni sistemi

Spoj vrhunske kvalitete i privlačnog dizajna

RMA stakleni sistemi se rade po njemačkom sistemu demontažnih staklenih pregrada. Ovaj sistem ne iskazuje potrebu za vertikalnim elementima, pregradama koje su nekada činile nužan dio staklenih sistema.

Sistem demontažnih staklenih pregrada predstavlja idealno rješenje za zatvaranje ili pregrađivanje prostora jer pored toga što pruža željenu funkcionalnost, pridonosi estetskom izgledu Vašeg prostora.

Jedinstven sistem okova omogućuje potpuno otvaranje ostakljenih prostora s mogućnošću spajanja pod uglom. Za postizanje te mogućnosti u ovom sistemu nisu potrebne vertikalne pregrade koje bi narušile estetski izgled ostakljenog prostora.

Materijali korišteni pri ostakljivanju prostora su materijali najbolje kvalitete koji s modernim i posebno prilagođenim dizajnom garantiraju trajnost elemenata i vrhunski estetski dojam.

Sistem demontažnih pregrada je idealno rješenje za razne namjenske prostorije poput ureda, zatim prostora koji zahtijevaju pregradu između pušačke i nepušačke zone i drugih sličnih prostora.

RMA Banja Luka

Najvažnije karakteristike sistema demontažnih staklenih pregrada:

  • sigurna kaljena stakla (providna, plava i zelenkasta)
  • ušteda energije manjim gubitkom toplote
  • idealna zaštita od atmosferskih uticaja, kukaca, ptica i prašine
  • dobra zvučna izolacija – dodatni “štit” od buke
  • zatvaranje prostora bez uticaja na fasadu
  • vrlo jednostavno održavanje i upravljanje
  • sistem bez gubitka vanjske svjetlosti
  • dugotrajno i kvalitetno rješenje

Ilije Garašanina 6

78 000 Banja Luka, RS

Bosna i Hercegovina

+387 51 372 400

+387 65 511 158

+387 66 600 303